Vzkaz třetího adventního týdne

15. 12. 2014 22:05
Rubrika: Co přinesl den.

Začal třetí adventní týden. Ve škole zbývá poslední maraton zápočtů, odevzdávání prací a předtermínů zkoušek a tak jsem se opět vydala na několikahodinovou cestu napříč Moravou. Vůbec nikam se mi nechce. Lednice, kam jedu, podle názvu sice může evokovat zimu a Vánoce, ale já ji mám spojenou spíš se stresem a osaměním. Takže se mnohem víc těším na to, až už to bude za mnou a pojedu toutéž cestou zpátky.

V Hranicích mám asi hodinu čas a tak sedím v prázdné čekárně, která je zde nejteplejším místem. Učit se mi moc nechce a tak spíš jen tak koukám z okna na osvětlené peróny a hlavou mi běží… ani vlastně nevím, co mi běží hlavou, snad nic.

Na chvíli odvracím hlavu a zaujala mě zeď vedle mě – odrbaná, poškrábaná a popsaná nejrůznějšími nápisy. Tyhle stěny mě baví prohlížet, kromě sprostých symbolů a slov se zde totiž občas najdou zajímavé vzkazy. Nejčastějším nápisem je „I love you“. Je dokonce častější, než ty zmiňované sprosťárny. To je dobře. Neznámí pisatelé umí zvednout náladu.

A tu objevuji nápis nejzajímavější.

 

BŮH TĚ MÁ RÁD!

Ví vše a odpouští, uzdravuje, miluje.

Dopis z NEBE = bible. J

 

Tak mě napadá, že to není vůbec špatný nápad - když už někde člověk natrefí na hnusnou, popsanou zeď, tak mezi ty více či méně duchaplné vzkazy, obrázky a telefonní čísla připsat jeden vzkaz navíc, o milujícím, uzdravujícím a odpouštějícím Bohu. A není důležité, zda to bude zeď v čekárně, nebo zeď facebooková.

Přeju Vám všem požehnaný zbytek adventu.

Zobrazeno 1108×

Komentáře

elektronka

Symbolické...jaký vzkaz napíše svým životem každý z nás na pomyslnou zeď velké sociální sítě? ;)

horsuvka

To je krásné! :-)

LidiLidi

Děkuji. Snažila jsem se to i nafotit, ale bylo tam celkem šero a můj staroušek mobil to nedával. Až příště pojedu s foťákem, budu si to muset zvěčnit. ;-)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio